Wat mag ik wel en wat niet in een groep?

Binnen community groepen kun je gebruik maken van alle community functies die beschikbaar zijn in Semble. Zo kun je berichten binnen een groep delen en reageren op geplaatste berichten. Je kunt een bijeenkomst inplannen voor de groep of deelnemen aan een bijeenkomst van een ander door jezelf aan te melden. Je kunt documenten bekijken, downloaden, uploaden, een nieuwe versie uploaden of een document koppelen aan een bericht of bijeenkomst. Heb je een vraag over deze community functies, kijk dan onder de desbetreffende veelgestelde vraag.

Binnen systeem groepen liggen de rechten net iets anders. Zo kun je in de groep 'Allen' en 'Leden' geen bijeenkomst plannen of een mededeling plaatsten. Deze functionaliteiten zijn binnen deze groepen voorbehouden aan beheerders. Gebruikers in de groep 'Contactpersonen' mogen nieuwe gebruikers toevoegen aan hun lidorganisatie en kunnen gegevens van hun lidorganisatie aanpassen.

Zit je in de groep Beheerders, dan heb je toegang tot alle groepen en kun je veel meer gegevens wijzigen binnen Semble. Voor meer informatie over de rechten van beheerders, kijk dan bij de categorie 'Beheerders' op deze pagina.