Hoe maak ik een nieuwe groep aan?

Hoe maak ik een nieuwe community groep aan?

Als beheerder kun je een nieuwe community groep aanmaken.

1. Ga naar het tabblad 'Groepen'.

2. Klik op de groene knop 'Toevoegen'.

3. Vul de informatie van de groep in (naam, afkorting en omschrijving).

4. Kies of het een open of besloten groep moet zijn.

5. Klik op de groene knop 'Toevoegen'.

- Open groepen: Hiervoor kan een gebruiker zichzelf aanmelden/afmelden door op een groene/rode knop bij de groep te klikken.

- Besloten groepen: Hierin kun je als beheerder gebruikers plaatsen.

Nadat je de groep hebt aangemaakt, kun je ook gebruikers toevoegen aan de groep. Hoe je dit moet doen lees je in deze veelgestelde vragen pagina.