Hoe voeg ik een nieuwe bestandsversie toe?

Je kunt alle documenten waartoe jij toegang hebt downloaden en bekijken. Afhankelijk van de status van het document, kun je ook een nieuwe versie van het document toevoegen. De versie die je toevoegt wordt het actieve document, de versie die jij overschrijft blijft bewaard en te bekijken in de bewerkgeschiedenis van het document.

Nieuwe versie toevoegen:

1. Ga naar het tabblad 'Documenten'

2. Zoek naar het document waarvoor jij een nieuwe versie wilt uploaden

3. Klik op het document

4. Zet het document op status: 'Document bezetten'. Jij bent nu de enige die een nieuwe versie aan dit document toe kunt voegen

5. Download het document door op de blauwe knop 'Download' te klikken

6. Bewerk de inhoud van het document en sla het op jouw eigen apparaat op (computer, tablet, telefoon etc.)

7. Klik bij het document waarvoor je zojuist een aanpassing hebt gedaan, op de groene knop 'Nieuwe bestandsversie toevoegen'

8. Klik op selecteer een bestand en kies het zojuist opgeslagen document of sleep het naar het scherm

9. Klik op de groene knop 'Toevoegen'

10. De zojuist toegevoegde versie is de huidige versie. Oudere versies worden bewaard onder de bewerkingsgeschiedenis van het desbetreffende document

11. Is jouw versie de definitieve laatste versie, klik dan op de groene knop 'Definitief maken'. Niemand kan nu een nieuwe versie uploaden