Hoe kan ik een document bekijken?

Als onderdeel van een groep heb jij toegang tot alle documenten binnen die groep. Je kunt deze bekijken in de internetbrowser (.pdf) of downloaden in de originele bestandsextensie. Wanneer je dit laatste doet, kun je ook aanpassingen doen voor een nieuwe versie. Hoe dit precies werkt vind je de bij de vraag over versiebeheer.

Wil je een document bekijken of downloaden, volg dan de volgende stappen.

1. Ga naar het tabblad 'Documenten'.

2. Zoek het gewenste document.

3. Klik op het document.

4. Klik op de blauwe knop 'Download' om het document in de originele bestandsextensie te openen; Klik op de blauwe knop 'Bekijken' om het document als .pdf te openen in de browser.