Hoe voeg ik een document toe aan mijn groep?

1. Ga naar het tabblad 'Documenten'.

2. Klik op de groene knop 'Toevoegen'.

3. Klik op de knop 'Selecteer bestand' om een document op jouw apparaat te kiezen of sleep het document hiernaartoe.

4. Voeg de naam van een project toe waar het document onder valt (hiermee kun je later makkelijk documenten sorteren en vinden). Je kunt hierbij kiezen uit een bestaande projectnaam of een nieuwe projectnaam invoeren.

5. Kies voor welke groep het document zichtbaar en bewerkbaar moet zijn.

6. Klik op de groene knop 'Toevoegen'.

De status van het document staat automatisch op 'Ontgrendeld'. Dit betekent dat iedereen die toegang heeft tot het document, hiervan de naam kan wijzigen of een nieuwe versie kan uploaden.

Een document kan 2 statussen hebben:

• Ontgrendeld - iedereen binnen de groep kan een nieuwe versie toevoegen aan het document

• Vergrendeld - alleen de persoon die het document heeft vergrendeld, kan een nieuwe versie toevoegen aan het document

Je kunt de status van een document ook veranderen:

1. Ga naar het document onder het tabblad 'Documenten'.

2. Klik op de knop waar de gewenste status op staat.

Wanneer je van plan bent om een nieuwe versie te maken, zet je het document op 'Vergrendeld'. Alleen jij kan op dat moment een nieuwe versie van dat document uploaden en gaan er geen meerdere versies door elkaar lopen als jouw groepsgenoten ook een nieuwe versie willen uploaden. Hoe je een nieuwe versie aan een document toevoegt, lees je hier.