Welke persoonsgegevens kan ik zien?

Welke gegevens er worden opgeslagen, bewaard en (deels) getoond hangt af van de community waar jij deel van uitmaakt. Je hebt zelf de mogelijkheid om jouw persoonsgegevens, zoals e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum af te schermen voor andere gebruikers.

Als gebruiker kun je deze persoonsgegevens zelf afschermen in jouw profiel onder de grijze knop 'Privacy'. Deze privacy instellingen gelden voor de community waar je op dat moment actief in bent. Heb je toegang tot meerdere community's binnen Semble, dan kun je deze instellingen per community instellen.