Welke gegevens kan ik bekijken en aanpassen?

Wanneer je jouw profiel in een community hebt geopend, zie je verschillende grijze knoppen. Achter elke knop kun je verschillende gegevens bekijken en eventueel aanpassen. Hieronder een overzicht van die verschillende knoppen en wat je daarmee kunt doen.

• Bewerken: Achter deze knop bewerk je jouw algemene persoonsgegevens, privĂ©adres, factuurgegevens en eventuele extra gegevens die van belang zijn voor de community.
  • Beveiliging: Hier kun je jouw wachtwoord aanpassen. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op het inlogscherm op toegangscode vergeten en je ontvangt een e-mail om een nieuw wachtwoord aan te maken.
  • Privacy: Geef hier jouw privacy voorkeuren aan. Welke gegevens mogen anderen van jou zien? standaard staan deze maximaal ingesteld, wat betekent dat niemand jouw gegevens kan zien, behalve een beheerder.
  • Profielfoto: Hier kun je jouw profielfoto toevoegen. Geadviseerd wordt een vierkante foto te gebruiken in .jpg, .jpeg of .png formaat, maximaal 20 mb groot.
  • Lidgegevens: Hier vind je jouw specifieke lidgegevens voor de community waarin je actief bent.
  • Werkgevers: Achter deze knop kun je aangeven voor welke werkgever(s) je werkzaam bent.
  • Groepen: Hier vind je alle groepen binnen de community waarbij jij bent aangesloten. Eventueel wordt hierbij de functie die jij hebt binnen de groep weergegeven.