Hoe pas ik mijn gegevens aan?

Binnen Semble zijn er twee type gegevens die bij jou als gebruiker horen. Algemene persoonsgegevens en Semble specifieke gegevens.

Algemene persoonsgegevens, te vinden onder het kopje 'Algemeen' bij jouw persoonlijke profiel, zijn gelijk bij elke Semble waar jij toegang toe hebt. Verander je bijvoorbeeld jouw achternaam, dan wordt deze wijziging in elke Semble waar jij in zit, doorgevoerd. Al jouw andere gegevens, zoals werkgevergegevens, adresgegevens, factuurgegevens zijn per Semble te wijzigen.

1. Klik op jouw naam linksboven in het scherm

2. Klik op 'Profiel bewerken'

3. Pas de gewenste gegevens aan

4. Klik onderin op de groene knop 'Opslaan'