Hoe pas ik mijn gegevens aan?

Binnen Semble zijn er twee type gegevens die bij jou als gebruiker horen. Algemene persoonsgegevens en community specifieke persoonsgegevens.

Algemene persoonsgegevens, te vinden onder het kopje 'Algemeen' bij jouw persoonlijke profiel, zijn gelijk bij elke community binnen Semble waar jij toegang voor hebt. Verander je bijvoorbeeld jouw achternaam, dan wordt deze wijziging in elke community waar jij in zit doorgevoerd. Alle andere persoonsgegevens, zoals werkgevergegevens, adresgegevens, factuurgegevens zijn per community te wijzigen.

1. Klik op jouw naam linksboven in het scherm

2. Klik op 'Profiel bewerken'

3. Pas de gewenste gegevens aan

4. Klik onderin op de groene knop 'Opslaan'