Hoe wijzig ik gegevens van andere gebruikers?

Als beheerder kun jij gegevens aanpassen van andere gebruikers.

1. Ga naar het tabblad 'Gebruikers'.

2. Ga naar de persoon bij wie je de gegevens wilt aanpassen.

3. Klik op de grijze knop 'Bewerken' om de algemene gegevens, groepen, adres- en factuurgegevens en eventuele extra gegevens aan te passen. Let op, zit deze persoon in meerdere Sembles, kun je de algemene gegevens als beheerder niet aanpassen.

4. Klik op de grijze knop 'Privacy' om de privacy instellingen van de persoon aan te passen.

5. Klik op de grijze knop 'Profielfoto' om een profielfoto bij de persoon toe te voegen.

6. Klik op de grijze knop 'Lidgegevens' om de lidgegevens zoals de 'Lid sinds' en 'Lid tot' datum aan te passen.

7. Klik op de grijze knop 'Werkgevers' om de gegevens van de werkgever(s) van de persoon aan te passen.