Hoe nodig ik gebruikers uit?

Je kunt, nadat je een gebruiker hebt toegevoegd aan Semble, deze persoon ook uitnodigen zodat hij of zij kan inloggen in de community.

1. Ga naar het tabblad 'Gebruikers'.

2. Zoek naar de gebruiker die je wilt uitnodigen.

3. Klik op de gebruiker.

4. Klik op de grijze knop 'Uitnodigingsmail versturen'.

5. Je krijgt een preview van de e-mail te zien voordat de e-mail vanuit Semble wordt verstuurd.

6. Klik op de groene knop 'Versturen'.

De gebruiker ontvangt op het ingevulde e-mailadres een uitnodiging van info@semble.nl en kan vanuit deze e-mail zijn account activeren en een persoonlijke toegangscode aanmaken om vervolgens mee in te loggen. De link om het account te activeren is een beperkte tijd actief. Na het verlopen van deze periode, moet opnieuw de uitnodigingsmail worden verstuurd volgens dezelfde stappen.