Ik zit in meerdere Sembles, hoe werkt dat?

Je hebt als gebruiker een persoonlijk account voor Semble. Dit betekent dat je in meerdere Sembles toegevoegd kunt zijn.
Is dit bij jou het geval, dan zie je na het inloggen een overzicht van al jouw Sembles waar jij toegang toe hebt. Je kunt via de knop 'Mijn Sembles' rechtsboven in het scherm, eenvoudig wisselen tussen jouw Sembles.

Op het moment dat je wordt toegevoegd aan een andere Semble, zie je in jouw 'Mijn Sembles' overzicht deze Semble staan en kun je de uitnodiging accepteren. Met het accepteren van deze uitnodiging stem je in dat jouw gegevens zijn toegevoegd aan deze nieuwe Semble en krijg je hiertoe toegang, afhankelijk van de rechten die je hebt binnen de nieuwe Semble.

Alleen jouw algemene persoonsgegevens en profielfoto worden gedeeld tussen alle Sembles waar jij aan deelneemt.