Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Op het inlogscherm kun je voordat je inlogt op de knop 'Toegangscode vergeten?' klikken. Vul dan het e-mailadres van jouw account in en je ontvangt een e-mail waarmee je een nieuwe toegangscode aan kunt maken.

Ben je ingelogd en wil je een nieuw wachtwoord aanmaken? ga dan naar jouw profiel en klik op de grijze knop 'Beveiliging'. Hier kun je je huidige wachtwoord invullen en jouw gewenste wachtwoord. Nadat je op 'Opslaan' hebt geklikt, moet je bij de volgende keer dat je inlogt het nieuwe wachtwoord gebruiken.

Heb je nog nooit ingelogd en heb je ook nog geen activatie e-mail voor Semble ontvangen? Neem dan contact op met een beheerder van jouw community.