Dit is er nieuw!

Intro

Op deze pagina houden we je op de hoogte van de laatste updates die zijn gedaan voor jouw Semble(s).

Wat is er onlangs toegevoegd of aangepast?

  • Nieuws. Je leden betrekken bij de vereniging is nu nog makkelijker! In de hoofdnavigatie is er een tabje 'Nieuws' bijgekomen. Hier kan jouw vereniging alle nieuwtjes, mededelingen, aankondigen en artikelen delen. De berichtenfunctie is nu exclusief bedoeld voor interactie tussen de leden. Hierbij kun je denken aan vragen, gesprekken, topics, etc. ​
  • Groepen Dashboard. Het is makkelijker geworden om te zien wie er in welke groep zit en welke groepen er zijn.
  • Documenten. In het documentenoverzicht zijn de kolommen aangepast en heeft elk document een icoon voor de titel gekregen. Dit icoon geeft aan wat voor type bestand het is, bijvoorbeeld een PDF, Word of afbeelding. Niet alle typen hebben een eigen herkenbaar icoon, omdat er zoveel verschillende typen documenten aan Semble kunnen worden toegevoegd.
  • Documenten Dashboard is aangepast en de toegang tot de documenten is sneller.
  • Mededelingen. In het berichtenoverzicht hebben de mededelingen een andere weergave gekregen. Ze worden uitgelicht in de lijst met een blauwe kleur en een blauw belletje zodat je ze snel kunt vinden. Ze staan niet meer standaard bovenaan in de lijst, maar worden op volgorde van de datum van aanmaken/bewerken tussen de berichten door getoond zodat je een logische volgorde hebt in het overzicht.
  • Notificaties. Na het aanmaken van een nieuwe mededeling of bericht, stuurt Semble automatisch een notificatie naar alle gebruikers in de groep waarin dit is geplaatst. Dit zie je in Semble zelf, bij de 'Kattenbel' notificaties maar gaat nu ook per email. Wil je deze emailnotificaties niet langer ontvangen, pas dit dan PER Semble aan in jouw account.
  • Notificaties. Ook na het plaatsten van een reactie op een bericht wordt er een notificatie verstuurd. Deze gaat echter niet naar de gehele groep, maar alleen naar de 'eigenaar' van het bericht en de gebruikers die ook al hebben gereageerd op dat bericht.