Update

Dit is er nieuw!

Op deze pagina houden we je op de hoogte van de laatste updates die zijn gedaan voor jouw Semble(s).

Wat is er onlangs toegevoegd of aangepast?

  • Notificaties. Na het aanmaken van een nieuwe mededeling of bericht, stuurt Semble automatisch een notificatie naar alle gebruikers in de groep waarin dit is geplaatst. Dit zie je in Semble zelf, bij de 'Kattenbel' notificaties maar gaat nu ook per email. Wil je deze emailnotificaties niet langer ontvangen, pas dit dan PER Semble aan in jouw account.
  • Notificaties. Ook na het plaatsten van een reactie op een bericht wordt er een notificatie verstuurd. Deze gaat echter niet naar de gehele groep, maar alleen naar de 'eigenaar' van het bericht en de gebruikers die ook al hebben gereageerd op dat bericht.
  • Duimpjes. Bij elke mededeling, elk bericht en elke reactie kunnen gebruikers aangeven wat ze van de inhoud vinden, Leuk of Niet Leuk. Dit wordt gedaan door middel van een duimpje. Je kunt zien hoeveel gebruikers een bericht/reactie leuk vinden of niet leuk vinden.
  • Overzichten. Er zijn kleine visuele verbeteringen aangebracht aan een aantal overzicht pagina's, zodat deze nog beter worden weergegeven op mobiele apparaten.