Banner artikelen LI Semble

Altijd en overal verbonden met je community? Dat kan!

dinsdag 20 februari 2024

Semble is hét platform dat je verbindt met je groepsgenoten. Altijd én overal. Om dit nog makkelijker te maken is er de Semble app. Benieuwd wat je er allemaal mee kunt? Lees snel verder!

Om de interactie binnen de community nog optimaler te laten verlopen is er de Semble app! Dit is dé plek om in contact te staan met je groepsgenoten. Je stuurt eenvoudig berichten, deelt kennis en expertise. Door de Semble app op je telefoon sta je altijd én overal in contact met gelijkgestemden en mis je nooit meer iets.

Jouw groepsgenoten

Een community is niks zonder gelijkgestemden. Om ervoor te zorgen dat je je groepsgenoten makkelijk vindt, zijn deze overzichtelijk weergegeven in Semble. Filter eenvoudig op naam of functie en vind direct de groepsgenoot die je zoekt. Je kiest zelf welke informatie je groepsgenoten kunnen zien.

Mededelingen

Mis nooit meer belangrijke informatie door regelmatig het dashboard te checken. Je bent direct op de hoogte van de mededelingen en berichten van de groepen waarin je zit.

Kom met elkaar in contact

Berichten stuur je eenvoudig naar de gewenste groep. Om je bericht meer lading te geven kun je een document of afbeelding toevoegen. Berichten kunnen onderverdeeld worden in groepen, zodat je bericht terechtkomt bij de leden voor wie het bedoeld is. Het is super makkelijk om met elkaar in contact te komen!

Om niets meer te missen, ontvang je notificaties van de berichten die voor jou relevant zijn. Op die manier ben je maximaal verbonden met je groepsgenoten van je club, vereniging, communicatie of organisatie.

Houd je leden up-to-date met de nieuwspagina

Een community zonder nieuwspagina kan natuurlijk niet. Je wilt je leden namelijk betrekken bij de vereniging en ze op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen. In Semble plaats je gemakkelijk nieuwsberichten en kun je precies zien hoeveel procent van de vereniging jouw item heeft gelezen. Wil je een discussie starten? Dit kan! Leden kunnen ook reageren op de nieuwsitems, zo blijven de leden niet alleen op de hoogte, maar kunnen ze ook hun mening delen over het onderwerp.

Met een paar klikken een Bijeenkomst plannen

Of je nu de algemene ledenvergadering, een kennisdag of een bestuursvergadering wilt plannen, doe dat binnen een paar klikken in Semble. In Semble maak je gemakkelijk een bijeenkomst aan met daarin alle benodigde informatie. Naast de standaardgegevens zoals datum, beschrijving en een afbeelding, kun je ook documenten koppelen aan de bijeenkomst. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar verloren documenten en zijn ze meteen bij de bijeenkomst te vinden. De weg vinden naar de bijeenkomst kan lastig zijn. Semble houdt rekening met deze uitdaging door een Google Maps-view te implementeren in zijn systeem. Vul de locatie in van de bijeenkomst en je kunt rechtstreeks navigeren.

Documentenbeheer was nog nooit zo makkelijk

“Waar heb ik dat document nou gelaten?” “Ik heb zo een vergadering, waar zijn mijn papieren!?”

Wij kennen deze struggle maar al te goed. Daarom hebben we een gestructureerd documentensysteem gebouwd in ons platform. Koppel je documenten gemakkelijk aan de juiste groepen en verdeel ze onder in projecten. Op onze Veelgestelde vragen pagina vind je nog allerlei tips over hoe je de documenten zo overzichtelijk mogelijk kunt indelen.

Documenten zijn te koppelen aan je bijeenkomsten, het nieuws en de berichten. Zo kun je gemakkelijk refereren naar een document en kunnen de leden deze gemakkelijk vinden! Nooit meer verdwaalde documenten en problemen met documentenbeheer

Kortom; Semble is het hulpmiddel waarmee jouw vereniging kan groeien op het gebied van samenwerken, structuur, verbondenheid en kennis. Is Semble echt wat voor jou? Neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht via