Alle projectgroepen, werkgroepen en platforms binnen jouw branche verbonden!

Je bent als professional actief in een bepaalde branche en je werkt voor een organisatie. Namens jouw werkgever of opdrachtgever participeer je in diverse overleggen, zowel met personen van andere organisaties binnen de branche, maar ook daarbuiten. Deze overleggen hebben vaak een tijdelijk of thematisch, maar zeker ook een structureel karakter. De ene keer wordt het overleg als ‘werkgroep’ of ‘projectgroep’ betiteld, dan weer wordt samengewerkt in een ‘stuurgroep’ of een ‘platform’.

De moraal van dit verhaal? Als professional neem je deel aan diverse ‘organisatie-overstijgende’ groepen waarin kennis en informatie samen komen. Berichten, documenten, verslagen, etc., kortom informatie die bewaard moeten blijven en die bij voorkeur altijd en overal toegankelijk moet zijn. Op je PC, laptop, tablet en telefoon. Hoe handig zou het zijn wanneer deze groepen hiervoor gebruik zouden maken van hetzelfde krachtige online samenwerkingsplatform? Dit is er. Semble! Eenvoudig en -in de instapversie- kosteloos in gebruik.

Met Semble combineer en beheer je simpel jouw betrokkenheid bij alle relevante initiatieven binnen jouw branche of beroepsgroep. Je deelt informatie, plannen en rapporten, werkt samen aan documenten, organiseert vergaderingen of zoekt contact met branchegenoten en relevante externe betrokkenen. Voor ieder initiatief maak je een Semble aan of haak je in bij een bestaande Semble. Al jouw Sembles komen in jouw eigen portaal bij elkaar.

Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw projectgroep, werkgroep of platform?

Bericht sturen