Hoe plan ik een bijeenkomst in Semble?

Je kunt voor groepen een bijeenkomst inplannen in de gemeenschappelijke agenda in Semble. Zo kan een gebruiker de bijeenkomsten zien die voor hem of haar van toepassing zijn.

1. Ga naar het tabblad 'Agenda'

2. Klik op de groene knop 'Toevoegen'

3. Vul alle velden in op het scherm

4. Optioneel: zet het schuifje achter 'Aanmelden mogelijk' om wanneer men zichzelf moet kunnen aanmelden voor de bijeenkomst

5. Geef aan voor welke groep deze bijeenkomst bedoeld is

6. Vul een locatie in waar de bijeenkomst plaats vind

7. Klik op de groene knop 'Toevoegen'

Je kunt ook documenten aan een bijeenkomst koppelen. Dit doe je nadat je de bijeenkomst hebt gepland. Wil je precies weten hoe dat moet? Kijk dan bij de veel gestelde vraag onder het kopje documenten.