Hoe nodig ik mensen uit voor een bijeenkomst?

Wanneer jij een bijeenkomst plant in Semble voor een van jouw groepen, kun je na het aanmaken een uitnodiging sturen voor jouw bijeenkomst. Alle groepsgenoten krijgen dan een e-mail met het bericht dat er een nieuwe bijeenkomst is gepland in Semble voor ze.

1. Ga de bijeenkomst onder het tabblad 'Agenda'

2. Klik op de grijze knop 'Uitnodigings e-mail verzenden'

3. Je ziet een preview van de e-mail en naar welke groep deze verstuurd wordt

4. Klik op de groene knop 'Versturen'

Wanneer gebruikers zich kunnen aanmelden, kun je als organisator een lijst downloaden met alle gebruikers die zich op dat moment hebben aangemeld.

1. Klik op de bijeenkomst onder het tabblad 'Agenda'

2. Klik op de blauwe knop 'downloaden aanmeldingen'

3. Open het gedownloade Excel bestand om de lijst te zien